maandag 31 oktober 2011

God is machtig mooi!

Het waren twee geweldige dagen…;-)
Waar begin je, als je wilt vertellen wat er in een VrijZijn weekend gebeurt, als je acht toespraken hoort, als je uren (alles met elkaar) in aanbidding bent met je hart én je ziel én je lichaam, als je mooie ontmoetingen meemaakt, bemoedigende gesprekken mag voeren, vette knipogen ontvangt, als je merkt dat ‘het weer allemaal klopt’, wanneer je merkt dat God krachtig werkt, als er veel innerlijke en ook fysieke genezingen plaatsvinden, als je rake lessen leert, heerlijke en overvloedige maaltijden voorgeschoteld krijgt…
Daar zijn echt geen woorden voor!

Het onderwerp was  God is machtig mooi! (En dat is HIJ!)
Ik kan alleen maar adviseren: Koop de cd’s en luister alsnog naar de lezingen, dan krijg je met terugwerkende kracht nog een staartje mee van zoveel moois.
Speciaal de cd van Willem Ouweneel over het grootste vraagstuk aller tijden: Gods liefde en zijn almacht, gaat dat samen?  maar ook de lezing van  Jan Pool over ‘Help ik ben een controlefreak!’, zullen veel mensen herkennen. En ook alle andere lezingen waren absoluut de moeite waard. Gelukkig heb ik veel aantekeningen, dan kan ik het heerlijk op mijn gemak nog eens nalezen.

 En nu opnieuw óp naar het midden van het land voor de cursus in Maarn morgen;-)

3 opmerkingen:

 1. Hinke, wat vond ik het bijzonder om je te 'ontmoeten' op de Betteld, al was het heel kort ;-) Net als jij heb ik genoten, een warm bad van Gods Liefde, met zoveel mensen die gevoed willen worden! Wauw! de zondag erna, in onze eigen gemeente sprak Reinier over Made in Heaven, en zo'n feest van herkenning. Veel dingen die hij zei hadden ook een link met het Vrij Zijn weekend.
  Ik zat in een spagaat tussen geven en ontvangen. Nu zie ik dat God zoveel heeft klaarliggen voor Zijn Kinderen! De overvolle voorraadschuren... je raakt er niet over uitgepraat.
  Het voorbeeld van de vlieg en zijn cocon, ik ben benieuwd of je daar nog eens over gaat bloggen :-) Hierbij mijn support :-)
  Veel zegen op je weg en werk. Je deelt uit wat je ontvangen hebt! Trijnie Moraal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trijnie, dank voor je respons. Die vlieg kwam zondagmorgen terug als vlinder / cocon in de preek van Wilkin in Aalten.. Die fladdert nog door mijn hoofd en zal wellicht eens in een logje tevoorschijn komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg...weer die vlinder!(ein smetterling haha) Ook hier op mijn netvlies.De mijne fladert nog niet. Enne die cocon. Tja die is voorgoed weg, das nu wel duidelijk! Wat was het een indrukwekkend weekend. Blij dat we hem samen mochten beleven! Dikke X

  BeantwoordenVerwijderen