zondag 16 oktober 2011

Van feest tot feest..

Vorige week was mijn eerste cursusdag EMDR in Maarn. Grappig hoe elke studie (inclusief Opleiding / Opleider) zijn eigen-aardigheden heeft. Ik denk dat ik veel kan leren in de basis- en vervolgcursus die ik de komende maanden hoop te gaan doen.

Vrijdag kwamen twee van de kleinkinderen logeren omdat hun pappa en mamma een weekendje weg waren om hun 7-jarige trouwdag te vieren. En tegelijk was er ook een nicht uit Australië op bezoek die ik maar 1 keer per 20 jaar zie, zo ongeveer. Gelukkig was dat helemaal prima voor de kids, ze vonden het jammer dat Eritia alweer naar de trein moest zaterdag.

Vrijdag maakten we een uitstapje naar Bourtange. Altijd leuk om daar eens weer rond te lopen.
Helaas was ik zaterdag geveld door de griep, maar gelukkig had Pake vrij en dus nam hij de oppas op zich. Vandaag konden we via 'Oude Pake en Beppe', die hun 58-jarige trouwdag vierden, naar Leiden waar onze andere kleinzoon zijn tweede verjaardag vierde.

Toen was het zondag geweest.. alweer een week.

2 opmerkingen:

  1. Leuk Hinke, zo'n weekend!
    Ben benieuwd naar je cursus en wat je allemaal gaat doen. Ik schrijf de "bijpraat" onderwerpen maar eens op haha! We hoeven ons niet te vervelen over 2 weken! ;-)

    Groet,
    Alien

    BeantwoordenVerwijderen