zaterdag 5 november 2011

Weekend

De mannen hebben weer hun jaarlijkse mannenweekend, rondom de Assense mannendag.

Dat betekent dat ik me de gastenkamer als tijdelijk verblijf heb toegeëigend. En ik heb gezelschap van dochter en nicht, wat erg gezellig blijkt te zijn. We hebben de kringloopwinkel doorkruist, zijn aan het slippers / sloffenbreien geslagen, er werden pompoenen gemaakt en heel veel kaartjes en enveloppes..


niet deze, maar zulke

Grote schrik vanmorgen toen logee H.E.S. haar portemonnee was verloren. En wat een opluchting (en gebedsverhoring!) toen een eerlijke vinder hem vanmiddag terugbezorgde! Er bestaan nog steeds eerlijke mensen, die er moeite voor doen een gevonden voorwerp terug te brengen bij de eigenaar..

De mannen kwamen aan het eind van de middag weer terug, genoten hun rijsttafel en praten nog intensief door over het onderwerp Dromen.. Af en toe zetten wij onze relaxte achtergrondmuziek even uit als ze zingen.. Hoe gaaf klinkt dat, twintig donkere mannenstemmen die Gods lof zingen.. Daar word je stil van.

Ik werd nog stil van iets anders. Echtgenoot kreeg als weekenddienst-dierenarts een kat op consult, die in het geheim een tijger bleek te zijn. Dat was zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar zelfs mét handschoenen kon hij niet aangepakt worden.. En het was hartverscheurend hoe handverscheurend die rakker was tekeergegaan.. We moesten naar de dokterspost voor een aantal hechtingen..

Het leven is (nog steeds) niet saai... Echt niet!

1 opmerking:

  1. Hoe gaaf klinkt dat, twintig donkere mannenstemmen die Gods lof zingen.. Daar word je stil van.

    Machtig!

    Het katje, wat sneu. Is Klaas er zonder kleerscheuren vanaf gekomen?

    Daan dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen