maandag 6 februari 2012

VALENTIJN-SPECIAL!

Donderdag 16 februari is er een “Thema-avond” bij HUIZINGA Boeken & Muziek in Veendam over “ Relaties, Huwelijk en Liefde ” in het kader van de Marriage-Week waar landelijk aandacht aan wordt besteed.

Het belooft een bijzondere maar ook gezellige avond te worden waar o.a. Hinke Smit iets meer zal vertellen over dit onderwerp.

Er is een prijsvraag met kans op een geheel verzorgde romantische “Bed & Breakfast voor twee” + nog eens een extra leuke verrassing .
Bovendien ontvangt elke deelnemer aan de avond een leuk presentje.

Als je dit niet wilt missen, noteer dan alvast deze avond in je agenda….!

Graag van te voren opgeven i.v.m. de catering bij Anton Huizinga,
telefoon 0598-690340

of via de mail info@huizingaveendam.nl


Je mag gewoon komen zonder je op te geven, loop vrijblijvend binnen als je dat wilt!

Zie ook www.marriagecourse.nl
en www.bb.buitenwoel.nl


Voor de lezers in Friesland: Theaterdiner
In februari organiseert de Marriage Course Nederland net als vorig jaar rond Valentijn een tournee door het land met theaterdiners. Tussen de gangen door kan genoten worden van hylarische optredens van cabaretier Timzingt (www.timzingt.nl) . Dit keer op 15 februari voor het Noorden in partycentrum de Pleats in Burgum. Er zijn al aardig wat aanmeldingen , maar aanmelden kan nog via http://marriagecourse.nl/valentijn-special-2012burgum; €70,- per stel
meer info op www.marriagecourse.nl

Pre Marriage Course op 2 zaterdagen
Voor stellen die van plan zijn te gaan trouwen of samenwonen, of dat net gedaan hebben organiseren wij in februari en maart de PMC in Kollumerzwaag. Op veler verzoek deze keer niet op 5 avonden , maar geconcentreerd op 2 zaterdagen (naar voorbeeld van Houten). Er zijn al voldoende aanmeldingen uit de regio om dat op zaterdag 25 maart en 3 februari (de zaterdagen in de voorjaarsvakantie) door te laten gaan, maar er is nog ruimte voor meer stellen.
De twee dagen horen dus bij elkaar. Na een startlunch gaan we dan van tot ca 2200 uur aan de slag met thema’s die belangrijk zijn om meer over elkaar en over het goed houden van relaties te leren. Dus lekker eten , relaxte omgeving ( Hof van heden) , prikkelende inleidingen en als stel samen praten ( geen groepsgesprek). €80,- per stel incl. maaltijden , cursusmateriaal en zaalhuur.
Meer info op www.premarriagecourse.nl;
aanmelden via mckollumerzwaag@live.nl;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten