woensdag 1 februari 2012

Seminar voor dads

Graag jullie aandacht (pappa's!) voor het volgende:

Evenement
Wanneer: 21.04.2012 | 09.30 h - 16.00 h
Titel Great Dads seminar
Waar: Wijkcentrum Orca - Apeldoorn
Categorie: Seminar

Beschrijving evenement:

Samen met de organisatie 'I love my family' organiseert Stichting Epafras een Great Dads seminar. Great Dads is een bediening welke is gestart in 1996 in de USA om vaders te bemoedigen tot volledige betrokkenheid bij hun kinderen.

Het gezin vormt de hoeksteen van kerk en samenleving en is de basis voor een stabiele maatschappij. Een goed functionerende familie is door geen enkele andere organisatie te vervangen. In een gezin leren man en vrouw elkaar liefde te geven en te ontvangen. Het gezin is de belangrijkste plaats waar men elkaar normen en waarden aanleert. In een gezin leert een kind zijn ouders lief te hebben, te luisteren naar zijn ouders, te zorgen voor de ander en verantwoordelijkheid te dragen. In een gezin leert men elkaar dat God Liefde is, God beter te kennen doordat er thuis uit de Bijbel gelezen wordt en wordt gebeden. Daardoor leert men dat God van hem/haar houdt, Gods geboden te kennen en te leven zoals God dat wil. Als het goed is wordt het geloof door de ouders voorgedragen en voorgeleefd. Met o.a. al deze aangeleerde eigenschappen kan iemand goed functioneren in kerk en samenleving en ook wat betekenen voor haar.

Het is ons gebed dat de harten van vele vaders, betrokken mogen raken bij hun kinderen en dat duizenden kinderen, van hun vader mogen ontvangen waar zij het meest naar verlangen: Dat het hart van vaders zich tot hen zal keren.


Van harte aanbevolen!
Zie voor meer info de site: www.epafras.net.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten