zaterdag 24 december 2011

De afgelopen week

Zomaar even weer een update van de afgelopen tijd.
We hadden deze week twee vrije dagen opgenomen omdat we uitgenodigd waren voor de promotie van onze schoonzoon in Eindhoven. En omdat we liever niet ’s avonds terug naar het noorden wilden hadden we er een hotelovernachting bij geboekt, samen met diverse andere feestgangers.

Er dreigde bij ons beiden al een griepje, maar gelukkig konden we er toch heen. Ik vind het heerlijk om samen weg te zijn, mijn liefdestaal nummer 1 is: Samen dingen doen. Dus we zijn rustig aan richting het zuiden gereden en kwamen ruim op tijd aan bij het Universiteitscomplex.
Tjonge, dat riep herinneringen op…  Elf jaar geleden kwam ik daar voor het eerst toen onze oudste dochter uit huis ging om daar te gaan studeren. We hebben nog een hele dag getoerd om een kamer voor haar te zoeken, samen overnacht in een ‘Roofvogel Lodge’ en daarna stond ik haar af voor het Grote Ontgroeningsgebeuren..

En nu, zoveel jaren later, zijn we daar om de Promotie van haar echtgenoot mee te maken. Wat een happening! Ik weet nu in elk geval dat het iets met kernfusie te maken heeft, met plasma en met zaagtand-effecten.. Ofzo. Als je meer wilt weten kun je op deze link klikken..
We hadden daarna een gezellige ontmoeting met familie en vrienden en een heerlijk etentje (Walking Dinner) tegenover het hotel waar we sliepen.
Helaas was ik de volgende morgen bij het opstaan toch echt ziek, dus we zijn maar linea recta naar huis gereden, waar mijn warme bedje me zeer welkom was. 

2 opmerkingen:

  1. leuk om te lezen... en de foto,s te bekijken. Zijn die mooie dames fam van je?
    Beterschap verder, fijne dagen.We komen 2e kerstdag nog in Veendam
    liefs Janny Dekens

    BeantwoordenVerwijderen