woensdag 14 maart 2012

Innerlijke genezing voor jezelf en anderen

Wat is het toch super, dat de dingen die ik mag leren zó naadloos op elkaar aansluiten. Dat kan geen toeval zijn. Sinds kort ben ik begonnen met de boeken van Rita Bennett toe te passen, over Innerlijke genezing voor jezelf en anderen.Het is een vorm van biddend helpen, waarbij Jezus zelf de regie heeft. God is er en Hij spreekt. Hij wil graag dat mensen tot innerlijke genezing en heling komen. Dat is de basis.
Als je tegen bepaalde patronen aan loopt in je leven, waarvan je denkt: “Waarom dóe ik eigenlijk zo, dat wil ik helemaal niet…!”, dan is de kans groot dat er een stukje innerlijke beschadiging onder ligt. Jezus kan zo’n herinnering naar voren halen, en je tonen dat Hij er bij was. Sterker nog, dat Hij actief betrokken was!

Zo kun je ook met iemand in gebed terug naar de prenatale periode, want zelfs daar kunnen al innerlijke beschadigingen opgetreden zijn. Ik heb gelukkig nog veen materialen uit de tijd dat ik voor de VBOK werkte en dat ik Samen Bevallen gaf. En de kennis, die ik opdeed in de diverse cursussen Voorlichting kan ik nu mooi integreren in dat prenatale gebed.

En opnieuw ben ik elke keer weer onder de indruk van hoe God werkt!

Het is biddag vandaag...
Er is nog veel te ontdekken op het gebied van bidden, maar dat het een krachtig wapen is en een heilzaam en bruikbaar instrument, dat wordt me steeds meer duidelijk!

1 opmerking:

  1. Leuk dat je zoveel leest. Ik deel die passie. Er valt nog zoveel te ontdekken.

    BeantwoordenVerwijderen