dinsdag 13 september 2016

I have a dream...

I have a dream…

Ja, ik heb al een tijdje een droom in mijn hoofd en vandaag ga ik die delen.

Het lijkt me geweldig als ons huis – ook – gebruikt kan worden om af en toe een kleine groep mensen te ontvangen voor een midweek, waarin ze mogen zijn wie ze zijn, kunnen genieten én werken aan een issue in hun leven wat aandacht verdient.

Het lijkt me gaaf om dan een combinatie toe te passen van een stukje onderwijs, journaling, creativiteit, ontspanning, iets met sport en/of muziek, iets met de tuin, iets met samen gezond en lekkere maaltijden voor te bereiden en daarvan te genieten…

Sinds ik deze droom aan een paar mensen om me heen heb verteld heb ik al verschillende mensen gehoord die spontaan zeiden: “O, daar wil ik wel een keer mee helpen!”

Het lijkt me super om dan samen met iemand anders steeds een ander thema uit te werken.

En wellicht moet ik dan maar gewoon dicht bij huis beginnen, bij de mensen uit mijn eigen netwerk.

Dus mijn vraag aan jou en jullie is:
Wie voelt ervoor om hier eens een paar dagen te komen en welk thema zou dan voor jou helpend zijn? Je mag reageren als ‘deelnemer’ of als ‘medewerker’. Allebei prima!

Reageer svp niet onderaan dit bericht, maar even via een Pb of een mailtje.

Ik ben benieuwd!


2 opmerkingen:

  1. Het is handig als je van je droom een duidelijk plan gaat maken. Je hebt veel meer kans van slagen als je echt precies weet wat je wil, want dan kan je gericht om dingen vragen. Onze ervaring is dat je alles krijgt als je maar eerlijk bent en volhard met heel veel passie en doorzettingsvermogen. Succes !!! Groetjes, Wanda en Jeroen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was geweldig , wat een liefde , wat een veiligheid.
    Ben er nog steeds diep van onder de indruk lieve Hinke.

    BeantwoordenVerwijderen