vrijdag 9 mei 2014

Tip: Oceaanzicht

Ik had een tijdje geleden besloten dat ik geen vakantieverhalen en foto's meer zou plaatsen, omdat ik Fb niet wil gebruiken als ShowBook. Maar ik wil toch heel graag een goede tip doorgeven voor mensen die eens naar de Canarische eilanden willen, maar niet weten wat en waar en hoe.

Voor ons, en voor zover we daar geweest zijn, is La Palma het mooiste van deze eilanden. Het bevalt ons prima om te boeken via Oceaanzicht.
Siepko en Marjan uit NL wonen met hun gezin sinds 2000 op dit eiland. Ze kennen het eiland inmiddels door en door en weten elke B&B en overnachtingsplek.

Als je ervan houdt om verrast te worden, kun je hun vragen een rondreis voor je te organiseren met verschillende slaapplekjes. Een auto huren kan ook via Oceaanzicht. Siepko heeft zelf een reisgids geschreven waarin alle wandelingen beschreven zijn, maar ook de mooie plekjes en de adresjes waar je lekker kunt eten, etc.

Zo hebben wij deze keer onder andere geslapen in een grot, bij een Nederlands echtpaar dat avocado's kweekt. We konden zelfs bij ze eten, een heerlijke maaltijd met vooral producten uit eigen tuin. Zie deze link.
Ook hadden we een paar dagen een heel zomerhuis voor ons tweetjes, boven op een berg, met een eigen zwembad. En dat voor heel schappelijke prijzen.
Wil je meer info, kom gerust eens foto's kijken!

1 opmerking:

  1. Oh, ik vind foto's kijken best leuk hoor, ik gebruik daarvoor ook vaak FB, da's makkelijk voor vrienden en bekenden overzee :)
    Maar goed, ik snap wat je bedoelt, je wilt niet alles ten toon spreiden... groetjes

    BeantwoordenVerwijderen