zondag 23 november 2014

recepten voor kookworkshop Mediterrane tapas

Voor een personeelsfeestje heb ik een aantal recepten verzameld rond het thema Mediterrane tapas. Omdat het erg leuk was om te doen deel ik de ideetjes.

We hadden een starter van veldsla met gerookte wilde zalm
Daarna vissoep met kikkererwten en knoflookbrood
vervolgens couscoussalade met sinaasappel en dadel, gevulde courgette en köfte met tzaziki
vervolgens kip met amandelen en pruimen, gevulde wijnbladeren en tarka dal,
en tot slot sinaasappel en peer in honing en Griekse yoghurt met walnoot, druiven en honing.

De meeste recepten kan ik delen..
Salade van veldsla met zalm
De vissoep
Knoflookbrood
Tarka dal
couscoussalade
Alhoewel deze ook erg lekker is...
Gevulde wijnbladeren
tzaziki
gevulde courgettes
kip met amandelen en pruimen
sinaasappel en peer in honing
Griekse yoghurt met honing en walnoot, door ons aangevuld met witte druiven en granaatappelpitjes


Natuurlijk een kopje koffie na met wat zoetigheden.
Als je van alles een klein hapje neemt kun je zo heel veel verschillende dingetjes proeven.
We hebben gekookt met 8 personen en we hebben er ongeveer twee uur over gedaan om het te bereiden
(en ook twee uur om het op te eten ;-) )













Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen